1

Topic: - tubular

- tappade - shoes precis en helt ny färgväg av deras - - Uncaged. Den här gången kommer Boost-modellen i en tonad brun överdel. Låt oss titta närmare. - - Uncaged Clear Brown kommer med Primknit vävda övre doner i nyanser av brunt. Samma bruna nyanser tar hand om foder, snören, vristkrage och hälbänk. Kontrast till överdelen är White Boost mellansula och yttersula av svart gummi. En ren och enkel look för vår- och sommarsäsongen, du kan nu hitta - - Uncaged Clear Brown hos utvalda återförsäljare för $ 180. Känner du denna nya färgväg av Boost - - dam Uncaged?

Vi vet alla att - vinner, men när det gäller siffror, hur mycket är det att vinna? De senaste nyheterna rapporterar att - försäljning har ökat med 18,9% (6,04 miljarder USD) under - boost första kvartalet 2017. I gengäld innebär detta också att rörelseresultatet också har ökat med 28,8% till 637,3 miljoner USD. Det rapporteras också att detta drevs av ökad försäljning i alla delar av världen, med undantag för Ryssland. De två länderna med de största ökningarna var Nordamerika (31%) och Kina (30%).

Vinnande. Enligt NPD: s sportsindustrianalytiker Matt Powell var de fem skorna som spjutspetsen ledde tillväxten under - flux första kvartalet 2017 - Originals -, - -, - Tubular Shadow, - Alpha Bounce och - Originals Stan Smith. Hur många av er äger några av paren som listas ovan? Via: WWDDet senaste - Consortium-samarbetet har presenterats när Sneakerboy från Australien går samman med Wish från Atlanta.

Samarbetet kommer att innehålla nya färgvägar av Pure Boost 2017 och Climacool 1. Från världens dödligaste maneter kommer båda modellerna klädda i vitt med glöd-i-mörka accenter när de utsätts för mörker. Pure Boost har en full Primeknit-överdel med läderdetaljer och en full-längd Boost mellansula i vit. Climacool 1 är - tubular också tillverkad av Primeknit på överdelen tillsammans med läder accenter, 360-graders kylteknik, en gjuten EVA-mellansula och ADIPRENE yttersula för dragkraft och stabilitet.

Båda paren uppnår det inspirerade utseendet genom att få en grafisk Primeknit-överdel som kommer i antingen Footwear White / Vapor Steel-Collegiate Orange eller Footwear White / Clear Aqua-Lab Green. Båda paren har vita snören och en vit full längd Boost mellansula. Med tanke på att skorna bara kommer att släppas hos SNS-återförsäljare och online, är vi ganska säkra på att detta inte kommer att bli en lätt polis. Släpper https://www.subclubs.se/images/skor/{keyword-620lhs.jpg den 12 maj för 180 dollar, vem vill göra poäng?